Nomad Original Adventures

Of je nu over de fraaie Veluwe dwaalt, op een bepakte fiets naar het zonnige zuiden afzakt of de ruige Rockies beklimt, met Nomad geniet je intens van ieder avontuur. Niet overtuigd? Doe mee aan de prijsvraag en win een Nomad Travel Kids Bed t.w.v. € 139,95.


Nomad zag het levenslicht toen Bob Kooijmans, werkzaam bij de Zweedse slaapzakkenspecialist Polydaun, besloot om halverwege de jaren ’70 zijn eigen outdoormerk te beginnen. In 1978 komt hij met een slaapzak op de markt die bestaat uit 3D Polarsoft, oftewel synthetisch dons. De Nomad Blazers vlogen meteen als warme broodjes over de toonbank. Het succes sterkte de pionier in zijn geloof dat Nederland rijp was voor een oer-Hollands outdoormerk. Het succes zorgde ervoor dat zoon Barry en dochter Anouk de gelederen komen versterken.


Onder de bevlogen leiding van Anouk werd halverwege de jaren ’90 een koerswijziging ingezet: het draaide niet meer uitsluitend om het bereiken van de top, maar steeds meer om het eropuit trekken. Ervaringen in plaats van prestaties. Het gevolg van deze koerswijziging was dat een nieuwe generatie de tenten, matten, tassen en outdoorkleding van het merk gretig omarmde. Inmiddels heeft iedere zichzelf respecterende avonturier wel iets van Nomad in huis.


Winnen
We mogen van Nomad twee exemplaren van het handige (snel op te zetten, waterafstotend) Travel Kids Bed t.w.v € 139,95 weggeven. Kans maken op het beschutte bedje? Mail voor 8 juli o.v.v. #originaladventures een avontuurlijke foto van jezelf (of je kroost) naar ard@getsalt.com. Je prachtplaat met de hashtag #originaladventures online gooien mag uiteraard ook. De actie is exclusief voor Salt Clubleden. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

Wait for it...