SaltLab - Leki zoekt Labrats


We gaan naar festivals, maken fiets-, wandel- of kajaktochtjes, zakken door op het strand, houden van hemelstaren, slaan onze tent vaker op en steken de barbecue bijna het hele jaar door aan. Voor al deze activiteiten is de Chiller vouwstoel van Leki je best buddy. Vanwege het pakformaat, het gewicht, het opzetgemak en uiteraard het zitcomfort. Wil jij zo’n stoeltje wel eens testen en in ruil voor een eerlijke en goed onderbouwde review ook houden? Meld je dan aan en smijt je kont dan in deze schitterende vouwkrib.
Leki komt met twee modellen vouwstoelen op de markt, de Chiller en de Breeze die alleen in grootte iets van elkaar verschillen. Voor de rest worden beide zetels gekenmerkt door een licht en sterk aluminium frame dat je dankzij het slimme Speedfold systeem - dat bestaat uit een spankoord en op maat gemaakte steekverbindingen - haast letterlijk in een handomdraai in- en uitklapt. Vervolgens schuif je de Flexseat over het frame en je hebt een stoel waar Joey en Chandler uit de populaire serie Friends stik jaloers op zouden zijn. Tel daar de handige drankhouder, die je zowel links als rechts kunt bevestigen, en de opbergzak die als een soort krantenbak of veilige plek voor je telefoon onder de stoel hangt, bij op en iedereen begrijpt dat jij voorlopig even blijft zitten.

Technisch vernuft
De Flexseat is gemaakt van extreem sterk Polyester en biedt bovendien optimale ventilatie. Daarnaast zorgen rubberen voeten met zes punten ervoor dat de stoel stabiel als een huis staat. Ingevouwen past de Chiller in een tas van slechts 38 cm en de Breeze in eentje van 33 cm. Optioneel kun je een X-Band aanschaffen die voorkomt dat de stoel wegzakt op zeer zachte bodems.

Gewicht: 1340 gr | Afmeting (opgevouwen): 14 x 12 x 38 (of 33) cm | Belastbaar: 145 kg | Materiaal zitvlak: 100%PE | Materiaal frame: HTS 6.5 Aluminium | Constructie: Speed Fold | Prijs € 99,95 (Breeze). € 119,95 (Chiller).

LabRat zijn? Meld je aan en stuur een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. Leki LabRat.

Meer info leki.com/us/folding-chairs/

Wait for it...