9 Oktober - Trailrun Terschellling

Als Terschelling je decor is, waar strand, duin en bos met veel hobbels en bobbels in elkaar overlopen én je organiseert dan een Trailrun, dan is het eigenlijk gewoon prijsschieten. Betere ingrediënten kun je voor de Trailrun Terschelling immers niet hebben Erbij zijn op 9 oktober? Er zijn nog plekjes beschikbaar.Het is pas de tweede keer dat organisator MooiWeer Events zijn routepaaltjes voor deze Trailrun slaat. Het succes van de eerste editie in 2015 smaakte zowel bij de deelnemers als bij de organisatie zelf naar meer. Niet alleen vanwege het fantastische terrein waarin strand, duinen en bossen elkaar afwisselen, maar ook vanwege de bizar grote bak aan ruimte. Er kunnen hier heel veel mensen hun hakken in het zand zetten maar van op een kluitje lopen is na de start nooit meer sprake. Terreinvreters en zeeluchtsnuivers kunnen uit drie verschillende afstanden kiezen: 15, 25 en 50 kilometer. Inschrijven doe je op trailrunterschelling.nl.


Wait for it...