Schaatsen op de Weissensee

Zie jij je schaatsdroom alweer in duigen vallen? Boek dan snel een toffe trip naar de Oostenrijkse Weissensee, waar het natuurijs uitnodigend ligt te glimmen. Nieuw dit jaar is Women on Ice: een schaatsfeest waar behalve uitdagende toertochten ook leuke meetups en yogalessen centraal staan.


Baal je ook zo dat Koning Winter ons kikkerlandje dit jaar weer lijkt over te slaan? Niet getreurd, dankzij Alternatieve Weissensee kun je eind januari in het Oostenrijkse Karinthië je schaatsen uit het vet halen. Boek nu en bind in de periode van 24 januari tot 4 februari de ijzers onder voor een onvergetelijke natuurijservaring.


Speciaal voor vrouwen die geen zin hebben om zich uitsluitend op glad ijs te begeven heeft de organisatie Women on Ice bedacht. Rondom de eerste schaatstoertocht op 24 januari kun je behalve een fikse afstand (100 of 200 km) ook je lol op tijdens een van de meetups met voormalige schaatskampioene Annamarie Thomas of tijdens een leuke yogales die ter plekke wordt gegeven. Wat je ook doet, de Weissensee is een groot schaatsfeest in een schitterende omgeving. Heb je een dag geen zin om de ijzers onder te binden, geen probleem. Je kunt hier onder andere ook rodelen, langlaufen en sneeuwschoenwandelingen maken.

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen, de data, het volledige programma en Women on Ice klûn je snel naar weissensee.nl.
Wait for it...