Laatste plekken Bergans Freeride Experience

Zin in een onvergetelijk sneeuwfeestje? Ga dan van 9 t/m 12 februari mee op de Bergans Freeride Experience in het Oostenrijkse Kleinwalsertal. Een lang weekend staat alles in het teken van poeder, poeder en nog eens poeder. Er zijn nog maar een paar plekjes te vergeven, dus boek nu!


Poedervreten
Van 9 t/m 12 februari 2017 organiseert Bergans of Norway de Bergans Freeride Experience in het Kleinwalsertal, Oostenrijk. Een lang weekend in de sneeuw waarbij het draait om freeriden. De lokale gidsen van Bergschule Kleinwalsertal zullen ervoor zorgen dat jij een volledige Freeride Experience mee gaat maken. Zo zal je stukken gaan hiken (naar boven lopen met je ski’s/board op je rugzak), tourskiën of splitboarden en misschien wel een stukje mountaineering. En dit alles met 1 doel; poeder scoren!

Voor alle niveaus
Het maakt niet uit of je al ervaring hebt in het freeriden of nog nooit buiten de pistes bent geweest. Er worden groepen gemaakt van diverse niveaus, zowel skiërs als snowboarders zijn welkom. Salomon en Atomic zullen ervoor zorgen dat je met de juiste freeride materialen bent uitgerust dit weekend.


Overnachten
Tijdens dit weekend verblijf je in de eigen Bergans Lodge in Riezlern. Deze lodge beschikt over luxe en moderne slaapkamers, een sauna en een loungeruimte waar je kunt genieten na een actieve dag bij de openhaard onder het genot van een drankje. Naast het freeriden zullen er meerdere freeride gerelateerde workshops gegeven worden, is er tijd voor een after-freeride drankje bij Cantina en is het in de avond genieten van lokale gerechten en mooie poeder verhalen.


De laatste plekken!
Ben jij klaar voor een gezellig weekend met andere poederfanaten? Schrijf je dan in voor de Bergans Freeride Experience en beleef het ultieme freeride weekend! Er zijn nog maar een paar plekken over , dus boek nu! Deelnemen aan de Bergans Freeride Experience kost €699,-.

Wait for it...