SALT HERFST FEST
Elk seizoen is het waard om gevierd te worden en de herfst luiden wij in met een groot kampvuur en workshops buitenkoken. Zo leer je onder meer kastanjes roosteren, maiskolven grillen en brood bakken. Kinderen kunnen aan de slag met het roosteren van marshmallows en het poffen van popcorn. Wij zorgen voor wat relaxte herfst tunes en lanceren het Salt Bockbier, de Bockenrijder, dat exclusief voor ons is gebrouwen door Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch.


Waarom bij de kachel kneuzen als je het begin van de herfst ook kunt vieren? De herfst is immers het jaargetijde dat Moeder Natuur ons trakteert een overdaad aan natuurschoon, van bont gekleurde bossen tot kastanjes die voor het oprapen liggen. Reden genoeg dus om samen met ons een feestje te bouwen, en meteen kennis te maken met de producten van Grills & Stoves. Wat dacht je van een knapperend kampvuur, zelf gepofte popcorn, geroosterde kastanjes en overheerlijk, gebakken brood? Proosten doen we met een exclusief voor deze gelegenheid gebrouwen najaarsbiertje, de Bockenrijder.


Datum zondag 22 oktober - Deze Meetup zit inmiddels vol maar er volgen nieuwe data. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.
Tijdstip 13.00u-17.00u
Locatie Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
Kosten GRATIS voor Salt Leden / niet-leden betalen € 15,-/ kinderen € 5,-
Drankjes zijn exclusief.

Wait for it...