Hier kun je 's winters je tentje opslaan

Waarom thuis onder de dikke dekens kruipen als je de komende maanden ook midden in de Nederlandse natuur je tentje kunt opslaan?


Deze winter hebben 24 natuurkampeerterreinen hun deuren wagenwijd voor je opengezet. Koud? Welnee; trek gewoon een extra dikke Mart Smeetstrui aan, neem een paar slaapzakken mee en leg een deken onder je matje of luchtbed. Daarnaast mag je op bijna alle plekken fikkie stoken. Je vindt de winterse hotspots op Natuurkampeerterreinen.nl.

Let wel: kamperen in de winter is wel andere koek dan in de zomer. Simpelweg je kratten met kampeerspullen of je backpack inladen is er ook niet bij. Zorg dat je de juiste kampeerspullen meeneemt. Deze veertien spullen kunnen je winterkampeertrip een stuk aangenamer maken. Ook kun je je warmen aan een tentkacheltje. In de wintereditie van Salt hebben we mooiste houtgestookte kachels voor je op een rijtje gezet.

Wait for it...