SALT LIVE AGENDA 2017

Check de Salt Live Agenda voor leuke uittips! Behalve onze eigen events, zoals workshops, testdagen, seizoensduiken en een serie sprekers, vertellen we je precies waar je toffe evenementen, leuke films, fijne proeverijen, sportieve tochten, expo’s, bijzondere festivals en andere vrijbuiters kunt vinden. Heb of weet jij iets leuks dat een plek verdient in onze agenda? Mail je activiteit(en) naar salt@getsalt.com.

Uittips in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze wekelijkse Salt Live Agenda


5 t/m 11 april
Banff Mountain Film Festival - Meerdere locaties
Het is weer zover: het Banff Mountain Film Festival strijkt neer in Nederland. Dit keer kun je je in 7 steden vergapen aan de beste outdoor/adventure films van het afgelopen jaar.


8 april
Salt Workshop Maak je eigen Peddel - Amersfoort
We willen dingen maken! Hout is goud; dit was 1 van de redenen voor de cursisten die zich vorige jaar inschreven voor de workshop waar ze op ambachtelijke wijze een steekpeddel van hout leerden maken. Helaas is deze ook UITVERKOCHT. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data!

6 t/m 9 mei
International Ocean Film Tour - Meerdere locaties
Begin mei komt de International Ocean Film Tour weer naar 4 Nederlandse theaters. 8 films die niet alleen onder water maar ook onder je huis kruipen.


7 mei
Wings for Life World Run - Breda
Wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Een wereld run.

Wait for it...