Salt Meetup: Gezocht 10 fietsers die de Super Commuter willen testen

Ben je het zat om dagelijks in stampvolle treinen of ellenlange files richting je werk te kruipen? Maak dan als eerste in Nederland een testrit met hét alternatief: de fonkelnieuwe Trek Super Commuter+ 8S, een speed e-bike die met gemak een flitssnelheid van 45 kilometer haalt. We zoeken 10 fietsers die deze legale streetracer vrijdagmiddag 24 maart in Amersfoort op zijn elektrische staart willen trappen. Gratis. Lees verder en meld je aan.


De e-bike is mateloos populair. Minder bekend, maar voor een grote groep forenzen een stuk interessanter is de opmars van de supersnelle e-bike, de zogenaamde speed pedelec. Speciaal voor sportievelingen die op zoek zijn naar een serieus alternatief voor de auto ontwikkelde het Amerikaanse Trek de Super Commuter+ 8S: een strakke straatracer die met het gemak van een Tesla door de straten zoeft. Behalve snel (45 km/uur) is de Super Commuter ook sportief (11-versnellingen), veelzijdig (5 trapondersteuningsstanden), praktisch (bagagedrager), veilig (krachtige schrijfremmen) en gewoon bloedmooi. Ideaal dus om flinke afstanden mee te overbruggen, bijvoorbeeld naar je werk.

We zoeken 10 testrijders
Zelf ervaren hoe het is om auto’s op een supersonische stekkerfiets voorbij te jakkeren? Geef je dan als de gesmeerde bliksem op voor de zeer exclusieve testmiddag die we samen met Trek op poten hebben gezet. Tijdens deze Meetup (vrijdagmiddag 24 mrt) trap je samen met redacteur Ard Krikke een mooi rondje in de in de omgeving van Amersfoort – historisch stadscentrum, mooie bossen en talloze heuvels. Na afloop delen we onder het genot van een ambachtelijke gemaakte pizza van Het Lokaal en een drankje onze ervaringen met Trek. Ook vertellen we je aan welke nieuwe regels een speed pedelec sinds kort moet voldoen.


Meld je nu aan
Hoewel de testrit gratis en voor niks is, moet je er uiteraard wel wat voor doen. Overtuig Ard waarom jij de aangewezen proefpersoon bent om de gloednieuwe Trek Super Commuter flink aan de tand te voelen. Stuur je smeekbede voor 17 maart naar ard@getsalt.com (ovv Super Commuter). Behalve een leuke motivatie willen we graag ook je je lengte in centimeters weten. De Meetup is uitsluitend voor Salt-leden en vrij bijzonder aangezien jij de eerste in heel Europa bent die de Super Commuter mag uitproberen. Je hoeft overigens geen fanatieke fietser te zijn om mee te doen.

Datum: 24 maart
Tijdstip: van 14.00 tot 17.00
Afstand testrit: plusminus 30 kilometer
Zelf meenemen: makkelijk zittend kleding (mag fietskleding zijn), regenjas - en broek voor de zekerheid
Locatie: Het Lokaal in Amersfoort (achter de Salt redactie, Oliemolenhof 90)
Kosten: gratis (exclusief voor Salt members)
Inclusief: tekst en uitleg over de Trek Super Commuter+ 8S, gebruik fietshelm, leuke goodie bag van Trek, uitgestippelde route, ambachtelijke pizza en een unieke ervaring
Aantal deelnemers: minimaal 7, maximaal 10Meer Trek?
Op www.trekbikes.com kun je je alvast vergapen aan de nieuwe elektrische vloot.Wait for it...