Sla je slag met de kanospecial in de nieuwe Salt

Peddelen is populairder dan ooit. Wie wil er nu niet in een Canadese kano de Biesbosch ontdekken of met een kajak over het Wad zwerven? Daarnaast is het ook nog eens goed voor je lijf en een stuk leuker dan een benauwde sportschool. Plus: Nederland is met een wirwar van waterwegen een waar peddelparadijs. In de voorjaarsuitgave van Salt vertellen we je in de Peddel Passie special (8 pag) precies hoe je van wal steekt.


Zo doen we uit de doeken wat nu precies het verschil tussen een kano en een kajak is, waar je tijdens de aanschaf van waterdichte tassen op moet letten, welke peddels er zijn en waar je in Nederland kunt varen. Ook kom je alle fitnessvoordelen van kanoën te weten en duiken we in de geschiedenis van het ranke vaartuig. Kortom, genoeg leesvoer om mee aan de slag te kunnen.

Nog geen Salt? Haal 'em in onze shop of word gewoon lid.

Wait for it...