Get a taste of Lapland

Salt x goTOnordics


Verlang je naar een plek waar je geest kan verdwalen in de ruimte en waar elke rake klap van Moeder Natuur puur genieten is? Vlieg dan in ruim 2,5 uur rechtstreeks van Amsterdam naar Skellefteå in Zweden en je staat aan de poort van ongerept Europa: Lapland. Je kunt nu heel aantrekkelijk kennismaken.

In een overgeorganiseerde wereld, waar het in het dagelijks leven over het algemeen prima toeven is, viert het verlangen naar pure wildernis hoogtij. Een plek waar je geest kan verdwalen in de ruimte en waar elke rake klap van Moeder Natuur puur genieten is omdat je nooit weet uit welke hoek hij komt. Ondanks dat echte wildernissen meer en meer verdwijnen, ligt er gelukkig ook een vrijwel ‘om de hoek’: Lapland, op slechts 2,5 uur vliegen van Schiphol en waar Moeder Natuur je met open armen ontvangt, vooral in juni. Moeders mag hier dan bekend staan als een rauwe tante, in juni heeft ze altijd haar beste pruik op. Bovendien krijg je in deze periode van de midzomer dubbele tijd om haar streken te leren kennen.

Rechtstreeks vanaf Amsterdam
Vanaf juni kun je rechtstreeks van Amsterdam naar Skellefteå in Zweden vliegen, dankzij goTOnordics, een nieuwe speler op de markt. Deze organisatie biedt niet alleen aantrekkelijke vliegtarieven aan maar ook arrangementen. Boek alleen een vlucht (v.a. € 199 retour) en duik zelf het avontuur in of boek een avontuurlijk arrangement van 4-5 dagen en reken op een kortstondig maar indrukwekkend verblijf.


Log rafting op de rivier – 5 dagen
Verblijf in een boomhut en op het vlot terwijl je in zzzzzzentempo de rivier afzakt.


Moose Camp – 4 dagen
De ultieme wilderniservaring met 3 overnachtingen in een rustieke lodge.


Snow shoe hike onder de midzomerhemel – 5 dagen
Eentje om van je bucketlist af te kunnen vinken, met outdoor cooking, kamperen onder de sterrenhemel en nagenieten in een luxe hotel.


Onderdompelen in de Sami cultuur – 4 dagen
Een unieke kennismaking met het dagelijkse leven en de cultuur van het Sami volk. Vaste datum: 12-15 juni. Beperkt aantal deelnemers.

Meer ruimte vind je op: goTOnordics.com

Proud supporters:

Wait for it...