Het Lab Amsterdam

Yoga, boulderen, eten en werken in één

Het bouldervirus grijpt om zich heen en geen enkele stad blijkt er tegen bestand. Gelukkig maar, want dat houdt in dat er (nog) steeds nieuwe bouldercentra worden geopend. Begin april gingen de deuren open van Het Lab Amsterdam, een klauterwalhalla van maar liefst 700 m2.Wat het Lab Amsterdam anders maakt dan alle andere bouldercentra is dat de bedenkers een totaalconcept voor ogen hebben waarin je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat onder de pannen bent en dan toch alles hebt gedaan wat je die dag voor ogen had. Zo kun je je dag beginnen met een yogalesje, gevolgd door een superfoods ontbijtje. Dan lekker aan het werk op een van de flexwerkplekken. Lunchen met gezonde broodjes. ’s Middags nog even een bootcampje er tegenaan. Bijkomen met een fijne avondhap en je dan nog laten verleiden tot een uurtje boulderen en de dag afsluiten met een biertje bij de open haard of op een kruk aan de bar van maar liefst 30 m2. Dit is wat het Lab voor ogen heeft maar, zoals ze zelf zeggen, het Lab is een plek waar dingen moeten kunnen ontstaan en voor iedereen wat te bieden moet hebben. De nadruk ligt met zoveel klimwanden uiteraard op het boulderen.

Begin april was de soft opening, vanaf half mei moet het plaatje verder ingevuld zijn. Tegen die tijd gaat Salt de proef eens op de som nemen en verhuizen we ons kantoor voor een dagje naar het Lab.

Het Lab Amsterdam
Transformatorweg 32, Amsterdam

Bekijk hier het Facebook album van het eerste openingsweekend van Het Lab:

Wait for it...