Salt Meetup: Workshop Open kano varen 24 juniHet varen met een Canadese kano is alsof je in een heerlijke loungebank wegzakt. Pure zen op het water waarbij elke peddelslag je rustiger maakt. Mits je de goede techniek hebt! In samenwerking met de Kanoshop in Bergschenhoek organiseren we op zaterdagmiddag 24 juni een Meetup die helemaal in het teken staat van het varen in deze open kano, speciaal voor mensen die graag willen leren kanoën en nog geen of minimale ervaring hebben. De workshop begint bij het leren instappen en bouwt zich op voor ieder op eigen niveau, je leert zo de basis technieken van het open kano varen in het mooie Rottemeren gebied. Welcome to the slow lane

Dit komt allemaal aan bod:
- Tillen, dragen en te water laten
- In- en uitstappen
- Voorwaarts varen
- Achterwaarts varen
- Stoppen
- Het sturen van de Open kano
- Samenwerken
- Trekslagen
- Duwslagen
- Roerslagen
- Evenwichtsgevoel
- Bij lekker weer kan het omslaan met de kano beoefend worden.

Locatie De Kanoshop, Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek
Datum zaterdag 24 juni
Tijd 14.00-17.00u
Prijs € 59,- p.p.
Maximaal 36 personen

Inschrijven doe je hier:Annuleringsbeleid