Floortje Dessing start Camping Buitenland


Het nieuwste avontuur van Floortje Dessing (en vrienden) heet Camping Buitenland. Een plek in Drenthe waar volop ruimte is voor de ‘tiny house’-beweging, creativiteit en uiteraard tentjes en kampeerbusjes. In het Pinksterweekend (2-5 juni) vieren ze de start met een sfeervol festival. Eenvoudzoekers welkom.


Camping Buitenland is een plek waar je al blij wordt van de leegte die er heerst. Want die geeft ruim baan aan de vele ideeën van Floortje en de vriendenclub waarmee ze het avontuur is gestart. Behalve dat het 9 ha grote terrein vooral een plek moet worden waar iedereen vrij en blij zijn tentje of kampeerbusje neer kan zetten, wordt Camping Buitenland ook een broedplaats voor de duurzame levensstijl met ‘live simply’ als leidraad en mantra. De plannen leefden eerst vooral in dromen maar sinds de aankoop werkt de vriendenclub aan het waarmaken ervan en zijn de eerste tekenen van wat komen gaat zichtbaar. Vandaar dat de nieuwbakken campingeigenaren het tijd vinden voor een openingsfeestje, een sfeervol festival met muziek, theater, circus, eten, drinken, dansen én kampvuur uiteraard.


Salt Wood Camp
Voor een Boot Camp blijf je in de stad maar voor een Wood Camp kom je naar dit festival waar Salt onder begeleiding van Stijn van Oss, onze vaste houtmeester, diverse workshops verzorgt waar het thema hout centraal staat. Van een eigen lepel maken tot en met jutterskunst, kennis over bomen, houthakken en hoe je een goed fikkie stookt. Festivalgangers kunnen gratis deelnemen en er zijn ook activiteiten voor kinderen.


Maak kans op gratis toegangskaartjes
Salt mag wat toegangskaartjes weggeven: 2 x 2 passe-partouts goed voor gratis toegang tot het festival en 3 overnachtingen in eigen tent of kampeerbusje. Wil jij zo’n droomticket? Dan moet je A) lid zijn van Salt en B) vertellen welke vraag je graag aan Floortje zou willen stellen. De meest originele zal Floortje in dat weekend persoonlijk komen beantwoorden. Stuur je vraag naar laura@getsalt.com ovv Buitenland.

Reserveren
Meer informatie over de camping, het festival, de line-up vind je hier Hier stel je tevens je plek veilig. Reserveer snel want het aantal plekken is beperkt. Tickets vanaf € 45,- incl. kampeerplaats.
Wait for it...