Ren dwars door de stad met Urban Trail Series

Trailrunners hebben lak aan de gebaande paden en stuiven kriskras door bossen, velden en duinpannen. Met de Urban Trail Series krijgen de dwarse doorlopers echter de kans om zich ook eens een weg te banen door de urban jungle van tien Nederlandse steden.


In elke stad is voor één dag een knettergek parcours uitgestippeld, dwars door musea, theaters, bruine kroegen, kerken, popzalen, rechtbanken, ziekenhuizen en andere doorgaans ondoordringbare stukjes stadsrimboe. In Maastricht, Groningen, Utrecht, Rotterdam en Zwolle is het stof inmiddels gaan liggen (pas in 2018 volgen er nieuwe edities), maar in Den Haag (2 juli), Zwolle (16 juli), Breda (27 augustus), Eindhoven (10 december) en Amsterdam (te bepalen) staat het hardloopfeestje nog voor de boeg. Inschrijven via urbantrailseries.nl

Wait for it...