Salt Meetup: Workshop Open kano varen 23 septemberHet varen met een Canadese kano is alsof je in een heerlijke loungebank wegzakt. Pure zen op het water waarbij elke peddelslag je rustiger maakt. Mits je de goede techniek hebt! In samenwerking met de Kanoshop in Bergschenhoek organiseren we op zaterdagmiddag 23 september een Meetup die helemaal in het teken staat van het varen in deze open kano, speciaal voor mensen die hun kanotechniek willen verbeteren, maar ook als je nog geen ervaring hebt kun je mee doen. Je leert de beste technieken van het open kanovaren en gaat daarna nog een mooi tochtje maken in het mooie Rottemeren gebied. Daarna ga je in Canadese stijl lekker in de wigwam een worst grillen en een Salt biertje drinken om de middag af te sluiten. Welcome to the slow lane

Locatie De Kanoshop, Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek
Datum 23 september 217
Tijd 14.00-17.00u
Prijs € 59,- p.p. Salt leden hebben voorrang bij inschrijving en ontvangen een gratis drybag van het merk 'Sea to Summit'.
Inclusief: materiaal, instructie van een gecertificeerd kano instructeur, en afsluiting met worstjes grillen en Salt biertje of biologische limonade drinken.
Maximaal 36 personen

Schrijf je hier in:Annuleringsbeleid

Wait for it...