Event tip: Silent Night Run

In de drukke straten van Amsterdam versmelt hardlopen in stilte met kunst, fashion, opera en zelfreflectie. Er zijn slechts 148 tickets beschikbaar.


De Stadswild Silent Night Run – Premium Edition is de mooiste, meest exclusieve run van jaar. Op het programma staan iconische locaties, live performances van internationale artiesten en high-end fashion. Net als in voorgaande jaren, is het exclusieve Conservatorium Hotel partner in deze run. Dit jaar opent ook het Stedelijk Museum haar deuren voor de Silent Runners.

Dunbar’s Number: 148 tickets
In een wereld waarin selfies, likes en swipes steeds meer grip op ons krijgen, is het de missie van Stadswild om ons vanuit oprechte emoties weer in contact te brengen met elkaar en onszelf. Een belangrijke factor hierin is dat voor ieder event van Stadswild maximaal 148 tickets beschikbaar zijn. Dit getal is ‘Dunbar’s Number’. Het vertegenwoordigt de theoretische grens van het maximaal aantal échte, oprechte sociale contacten die wij als mens aankunnen.

Stilte maakt het onderlinge contact nog intiemer. Tijdens de Silent Night Run voel je je juist door de stilte meer dan anders verbonden met elkaar, omdat we moeten vertrouwen op lichaamstaal en intuïtie en empathisch vermogen.

Meer informatie en kaartverkoop

Wait for it...