Winnen: Campingaz Master 3 Series Woody BBQ

Verras ons met een origineel BBQ-recept en maak kans op deze bizarre buitenkeuken van Campingaz, de Master 3 Series Woody BBQ, waarmee je elke achtertuin in een sterrentent verandert. Deelname is exclusief voor Salt-leden.In de Noord-Amerikaanse landen kun je geen tuin, dek of garage zonder een serieus buitenkookfornuis voorstellen en gelukkig beginnen wij die fijne gewoonte steeds meer over te nemen. Ongeacht het seizoen, verander je met deze bizarre gasbarbecue, de Campingaz Master 3 Series Woody (klik op de link voor alle specs) je tuin niet alleen in een sterrenrestaurant maar laat Campingaz ook zien dat ze van gasleverancier (1949) zijn uitgegroeid naar outdoor cooking expert.


Wij mogen zo’n buitenkeuken (t.w.v. € 335) van Campingaz weggeven en uiteraard doen we dat alleen aan een Salt-lid. Maar voor zo’n bizar cadeau willen we wel wat terug. Door je meest originele BBQ-hit met ons te delen, maak je kans. We willen een recept voor 4 personen en een foto. Om je even te tijd te geven om je inzending mooi in beeld te brengen, kun je tot eind augustus meedoen. Stuur je inzending uiterlijk 31 augustus 2017 naar laura@getsalt.com o.v.v. Campingaz grill master.

Deelname is exclusief aan Salt-leden voorbehouden.

Wait for it...