Duitse boer zoekt kampeerder

Nog op zoek naar originele vakantiestekkies? Bij onze Duitse oosterburen mag je op 540 boerenerven 24 uur lang je kamper, caravan of busje neerzetten. Mits je in het bezit van de kampeergids Landvergnügen.


Met de kampeergids van Landvergnügen en het bijbehorende vignet mag iedereen 24 uur lang zijn camper, kampeerbus of caravan parkeren bij boerenbedrijven in heel Duitsland, van de Noordzeekust tot Beieren, van de Nederlands-Duitse grensstreek tot aan de grens met Polen. In de gids staan meer dan 540 agrarische bedrijven, zoals wijn- en kaasboerderijen, brouwerijen, geitenboeren, en oliemolens. Het enige dat je hoeft te doen is vooraf even bellen naar de desbetreffende boer. Eenmaal terplekke word je met open armen ontvangen en uitgenodigd om deel te nemen aan het dagelijks boerenleven. De meeste agrariërs laten niet meer dan drie gasten tegelijkertijd toe. Bestel de gids hier.

Wait for it...