Campfire Stories Micro Festival

Kamperen in een ongerepte polderwildernis, luisteren naar bijzondere verhalen van dwarsdenkers en doeners en genieten van eten, drinken en muziek. Een weekend (1-3 september) vol inspiratie. Salt lezers profiteren van 70 euro korting.


Campfire Stories is een micro festival (slechts 100 tickets) dat in het weekend van 1-3 september voor het eerst plaatsvindt, op een unieke locatie aan de noordoostelijke rand van de Fleovopolder. In deze ongerepte polderwildernis vind je Landgoed Roggebotstaete, robuust, eindeloos en ambitieus. Op deze plek moet in de toekomst een voedselproducerend natuurgebied van maar liefst 52 hectare groot ontstaan.
Initiatiefneemster van het Campfire Stories micro festival, Selfa Verlaat, koos bewust voor deze locatie. “Ik was in de eerste plaats helemaal verrast door de mogelijkheden. Het is een plek van vrijheid, rust en je dicht bij de natuur voelen. Echt een plek waar je al je zintuigen weer voelt. Telkens als ik hier geweest ben – ik parkeer hier regelmatig met mijn gezin onze camper – voel ik me helemaal weer opgeladen en vol energie. Daarnaast is het landgoed een broedplaats voor verandering. En dat is ook waar mijn festival om draait. Vandaar dat ik allerlei (internationale) gasten heb uitgenodigd die verandering op gang brengen en dat op een manier doen waarmee je je direct kunt identificeren. Allemaal fantastische verhalen van mensen die iets bij je los maken. En dat is wat ik de bezoekers van het festival wil laten ervaren.”
Behalve inspirerende verhalen, kun je ook veel doen. Maar niets moet en niksen mag. Daarnaast is het natuurlijk ook genieten van (h)eerlijk eten en drinken en ontbreken de relaxte tunes ook niet.

Korting voor Salt lezers
Een all-in weekendticket kost € 249. Maar als lezer van Salt profiteer je van een hele mooie korting van maar liefst € 70. Je betaalt dus slechts 179 euro in plaats van 249 euro. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is tijdens het boeken de kortingscode 'GetSalt' gebruiken.

Het feest begint op www.campfirestories.nl

Wait for it...