Wildlife Photographer of the Year 2017

Voor de 53e keer schreef het prestigieuze Londense Natural History Museum de toonaangevende Wildlife Photographer of the Year fotowedstrijd uit. Dit zijn de finalisten en elke plaat raakt het hart.


Het Natural History Museum in Londen is een internationaal vermaard museum. Niet alleen vanwege de indrukwekkende exposities maar ook de onderzoeken van de wetenschappers die aan het museum verbonden zijn naar onze zonnestelsels, de geologie van de aarde en naar nieuw leven. Hierbij worden hun kennis, verzamelingen en de zeer geavanceerde technieken die de onderzoekers gebruiken op unieke wijze gecombineerd.

Een van de exposities die op stapel staat (20 oktober) en die jaarlijks door het museum zelf wordt georganiseerd, is die van Wildlife Photographer of the Year waarvoor de beste fotografen wereldwijd hun foto’s inzenden. En dit zijn de finalisten. De winaars worden op 17 oktober bekend gemaakt waarna het museum op 20 oktober zijn deuren opent voor de expositie waarvoor, naast de winnende foto’s, nog eens 100 spectaculaire natuurfoto’s en hun verhaal zijn geselecteerd.Wait for it...