Gratis filmkaartjes voor de European Outdoor Film Tour

Vanaf 6 oktober trekt de European Outdoor Film Tour weer door ons land om op 15 verschillende locaties de beste outdoor documentaires te vertonen. Salt geeft 20 gratis filmkaartjes weg en we doen dat exclusief aan Salt-leden.


Een van de mooie dingen van de herfst is dat ook een aantal filmtheaters in Nederland weer verkleuren. Dankzij de European Outdoor Film Tour (EOFT) die al jaren op rij volle zalen trekt met haar compilatie van de mooiste documentaires op het gebied van outdoor, avontuur en reizen. Ook dit jaar stopt de filmkaravaan weer in Nederland. Van 6 tot en met 25 oktober worden er in ons land totaal 15 locaties aangedaan en nemen 7 internationale documentaires het scherm over.

Salt geeft 20 kaartjes (10 x 2) weg en dat doen we exclusief aan leden. Wil jij kans maken, wacht dan geen moment en stuur een mailtje met een kleine smeekbede naar laura@getsalt.com o.v.v. EOFT filmkaartjes. Geef ook je voorkeurslocatie (en datum) door. De eerste tien leuke reacties zijn de winnaars. Kortom, doe je best om ons te overtuigen om deze felbegeerde kaartjes te bemachtigen. Dinsdag 26 september kiezen we de winnaars.

PS. We zijn ook om te kopen met een biologische appeltaart.

Bekijk hieronder de trailerMeer info en kaartjes kopen doe je hier

Wait for it...