Kom naar de Grote Tiny Housing Manifestatie in Almere

Geïnteresseerd in kleine huisjes? Kom dan naar de Grote Tiny Housing Manifestatie die van zaterdag 30 september t/m zaterdag 7 oktober in Almere Poort plaatsvindt.


Op het manifestatieterrein van BouwEXPO Tiny Housing​ staan minstens 12 verschillende tiny houses waar je kunt binnenlopen. Daarnaast worden de hele week presentaties, workshops en rondleidingen gegeven. Voor een eerste indruk (foto's en filmpjes) ga je alvast naar www.facebook.com/BouwEXPOTinyHousing. De Tiny House Nederland Jamboree​ vormt op 7 oktober de afsluiting van de Expo. Op deze dag kun je huidige tiny house bewoners de hemd van het lijf vragen, genieten van live muziek en ontmoet je mensen die je passie voor kleiner wonen delen. Check het programma voor meer informatie.Wait for it...