Kom naar de Bergsportdag in Utrecht

Van plan om binnenkort de bergen in te trekken? Kom dan op zondag 21 januari naar de Bergsportdag in de Utrechtse Jaarbeurs. Tijdens deze dag kom je van alles te weten over kaartlezen, bergwandelen met kinderen, canyoning en eerste hulp.


De door de de NKBV georganiseerde Bergsportdag is bedoeld voor iedereen die ge├»nteresseerd is in bergsporten, zich wil ori├źnteren op nieuwe producten of op zoek is naar informatie over leuke gebieden. Dit is bovendien je kans om mee te doen aan diverse workshops zoals het gebruik van gps, veilig zekeren, rugzak inpakken en nog veel meer. Daarnaast kun je diverse inspirerende lezingen bijwonen, onder andere van Gerlinde Kaltenbrunne, Myra de Rooy en Sjoerd Remmelink. De deuren van de Jaarbeurs zwaaien om 9:30 open. Bestel hier je tickets.

Wait for it...