Freeridelegende Xavier de le Rue komt met how-to serie op YouTube

De legendarische freerider Xavier de le Rue heeft een gloednieuwe, leerzame YouTube-serie gelanceerd: How To XV Snowboarding. Het doel? Jou de fijne kneepjes van het freeride snowboardvak bijbrengen.


De komende weken zal iedere woensdag een nieuwe aflevering op www.youtube.com/howtoxv verschijnen. Xavier behandelt hierin onderwerpen als poederrijden, cliff jumping, veiligheid, kamperen in de sneeuw en mountaineering. Xavier: “Ik ben al meer dan twintig jaar snowboarder en vond het tijd om mijn opgedane kennis en ervaring te delen. Ik hoop dat de serie nieuwe deuren opent, mensen voorziet van tips en tricks en ze helpt hun snowboardvaardigheden naar een hoger niveau te tillen zonder de veiligheid op het spel te zetten.”

Wait for it...