17 november: Meet & Greet met de Plastic Soup Surfer

Een middag waarin Merijn Tinga a.k.a. de Plastic Soup Surfer op bevlogen wijze vertelt over zijn kruistocht tegen plastic en kijken we naar zijn documentaire ‘From source to Sea’. Toegang gratis voor leden. Maximaal 100 plekken.


Al vier jaar strijdt bioloog en kunstenaar Merijn Tinga (45) als de Plastic Soup Surfer tegen het zwerfafval in onze oceanen. Een van de hoogtepunten van zijn kruistocht is de 1200 kilometer lange suptocht over de Rijn (2017). Op deze middag zal Merijn op bevlogen wijze vertellen over zijn missie en kijken we naar de film ‘From Source to Sea’ (50 min.) waarin zijn avontuur is vastgelegd. Locatie: Aloha Beach in Wijk aan Zee.

Locatie Aloha Beach in Wijk aan Zee
Toegang gratis voor Salt leden*. Niet-leden € 15
Datum zaterdag 17 november
Tijdstip van 15.00 – 17.00 uur

Aanmelden Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Meet & Greet Plastic Soup Surfer en vertel of je lid bent.

*Per lidmaatschap 1 gratis kaartje tenzij je een Salt XL-lid bent. Dan ontvang je 2 gratis kaartjes. Niet-leden krijgen na aanmelding de betalingsgegevens doorgestuurd. Na betaling is je aanmelding definitief.

Lees hier het verhaal van Merijn Tinga dat in de herfsteditie van Salt heeft gestaan. (Pdf download)

Trotse partners: Aloha Beach | Vaude


Wait for it...