Kom naar het Wildlife Film Festival Rotterdam

Zin om deze herfstvakantie niet de bossen, maar de bios in te duiken? Kom dan naar Wildlife Film Festival Rotterdam. Van 24 t/m 28 oktober wordt de Rotterdamse Cinerama omgetoverd tot een grote beestenboel. Maar liefst tachtig natuurfilms laten je de schoonheid van de natuur zien. Daarnaast gaat een belangrijk deel van de documentaires over de kwetsbare band tussen mens en natuur.


Hoogtepunten van het Wildlife Film Festival Rotterdam zijn onder meer: WAD, de nieuwe film over het Waddengebied van Ruben Smit; Yasuni Man, een hartverscheurende docu over een indianenstam in het hart van de Amazone; Sixteen Legs, een spectaculaire film over reuzenspinnen; Ranger and Leopard, een Iraanse film over de Perzische panter. Naast het bekijken van indrukwekkende natuurfilms kunnen de bezoekers in gesprek met de vele aanwezige filmmakers en zijn er speciale en interessante lezingen rond natuurbescherming en het maken van natuurfilms.

WFFR is er ook voor kinderen. Onder de noemer WFFR4KIDS programmeren we van donderdag 25 t/m zondag 28 oktober films speciaal voor de jeugd, waaronder de bijzondere 3D-film Backyard Wilderness. Op zaterdag en zondag zijn er speciale voorstellingen voor de allerkleinsten.

Check www.wffr.nl voor het uitgebreide programma.

Wait for it...