Doe dit weekend mee aan een mountainbike-toertocht

Zin om je mountainbike van stal te halen? Doe dan mee aan één van de MTB-toertochten die dit weekend worden georganiseerd. Spannende slingerpaden, verlaten achterafweggetjes en uitdagende trails voeren je door de mooiste natuurgebieden van Nederland.


Het toertochtseizoen voor mountainbikers is in volle gang. Ook dit weekend kun je je ros weer van stal halen. Zo zijn er maar liefst 13 plekken waar je zaterdag of zondag van het gebaande fietspad kunt gaan, van Helmond tot Heerde en van Varseveld tot Valthe. Afstanden variëren van 30 tot 75 km en inschrijven kost een paar euro. Iedere rondrit is van begin tot eind uitgepijld, waardoor je alleen maar de bordjes hoeft te volgen en zo maximaal kunt genieten van de omgeving! Bijtanken doe je onderweg bij koek-en-zopie tentjes met een kop soep, koek of fruit.

Startlocaties, starttijden en routekaarten vind je op www.fietssport.nl/toertochten. Veel plezier!foto's:
Ard Krikke

Wait for it...