100 Must-Read boeken

Salt houdt van boeken! Ze inspireren, activeren of laten je helemaal wegdromen. Welke boeken hebben jou hier dit jaar het best bij geholpen en vind je dus een aanrader voor iedereen? Laat je stem horen en bouw mee aan de 100.

De Salt 100 Must-Read boekenlijst wordt samengesteld op basis van boektitels voorgedragen door de redactie en door lezers van Salt, jij dus. Dus is er een boek of zijn er boeken die jou dit jaar hebben geïnspireerd en die je hierdoor graag anderen zou aanraden? Zet dit dan in een mailtje o.v.v. 100 Must-Read boeken naar ard@getsalt.com. Vermeld ook in welke categorie het boek volgens jou thuishoort.

10 categorieën
De 100 Must-Read boekenlijst zal uit 10 categorieën bestaan. Er is geen maximum aan het aantal boeken dat je mag voordragen. Noem alles waarvan je vindt dat het thuishoort in deze lijst.

De categorieën zijn:
1. Reisboeken
2. Literatuur
3. Kunst & design
4. Natuur
5. Sport & avontuur
6. Duurzaamheid
7. Voeding & gezondheid
8. Zelfontwikkeling & welzijn
9. Koffietafel
10. Changemakers

Salt Boekenclub
Verslind jij net als Salt redacteur (en boekenwurm) Ard Krikke boeken aan de lopende band? Meld je dan aan voor de Salt Boekenclub en lees en praat het hele jaar mee.

Wait for it...