Filmavond en in gesprek met Jeremy Jones


Maandag 12 november komt de legendarische snowboarder en oprichter van de stichting Protect our Winters (POW), Jeremy Jones naar Nederland voor de première van zijn film ‘Ode to Muir’. Een exclusieve avond in Amsterdam voor leden van Salt. Er zijn 70 gratis kaartjes. Meld je snel aan.Exclusieve screening ‘Ode to Muir’ presented by O’Neill Teamrider Jeremy Jones.

Maar liefst 10 x uitgeroepen tot ‘’Best Big Mountain Rider of the Year’’ door Snowboarder Magazine. Oprichter (2007) van de stichting Protect our Winters , een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen klimaatverandering. Een van de Amerikanen die ten tijde van Obama in 2013 in het Witte Huis de ’Champion of Change’ award kreeg uitgereikt. Maak kennis met Jeremy Jones die naast pro snowboarder vooral een man met een missie is.

De net uitgekomen fillm ‘Ode to Muir’ is Jones’ nieuwste inspanning die bijdraagt aan bewustwording. Een 9-daagse expeditie in de John Muir Wilderness samen met Olympisch kampioen snowboarden Elena Hight. Een voettocht van 65 km in de sneeuw waarbij ze naar de hoogste bergtoppen van Sierra klimmen. Voor hen ’s avonds geen behaaglijk hotel met een warm bad maar een tentje opzetten onder de sterren. Onderweg delen Jones en Hight hun persoonlijke reflecties over het belang van natuurbehoud en degene die eeuwen geleden al deze trail getrotseerd heeft: schrijver en natuurbeschermer John Muir (1838 – 1914) wiens uitspraak ‘In every walk with nature one receives far more than he seeks’ tot op de dag van vandaag wereldwijd gehoor vindt.


POW
O'Neill's teamrijder en merkambassadeur Jeremy Jones, richtte de organisatie Protect our Winters op. POW's missie is "om de wereldwijde sneeuwsportgemeenschap te verenigen en actief te betrekken bij het voeren van de strijd tegen klimaatverandering." Jeremy Jones is de toegewijde ambassadeur van O'Neill die met zijn inspanningen bijdraagt tot bewustzijn van natuur en duurzaamheid van het merk

Exclusieve screening alléén voor Salt-leden

Datum 12 november
Locatie Boutique cinema FC Hyena in Amsterdam

Programma
18.30 uur – Inloop (2 gratis consumptiebonnen per persoon)
19.00 uur – Inleiding door Jeremy
19.15 uur – Vertoning film
20.15 uur – Vragen voor Jeremy
20.30 uur - Borrel

Parkeren is gratis en er is een petit restaurant waar je heerlijke hapjes kunt halen die ook nog eens het theater in mee mogen.

Erbij zijn?
Er is ruimte voor 70 Salt-leden die gratis toegang hebben. Als Salt-lid mag je één niet-lid meenemen. Een donatie van € 5 voor degene die gratis meekomt in Salt Give Back Box is niet verplicht maar wordt uiteraard super gewaardeerd. Eén keer per jaar maakt Salt in overleg met de leden het opgehaalde geld over naar een organisatie die zich inzet voor mens, dier en milieu.
Aanmelden doe je door snel een mailtje te sturen naar meetups@getsalt.com o.v.v. Jeremy Jones. Vermeld je naam plus de naam en het e-mailadres van degene die met je meekomt en uiteraard of je lid bent. Kaartjes worden weggegeven op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Bekijk hier de trailer van de film ‘Ode to Muir’:
Volg Jeremy Jones op Instagram

Wait for it...