Salt BoekenclubMet ingang van dit voorjaar starten we met de Salt Boekenclub. Het lijkt ons leuk om ieder kwartaal een boek te bespreken dat goed bij het seizoen past. Waarom? Omdat we van boeken houden en omdat we vinden dat er te weinig gelezen wordt.

Redacteur en boekenwurm Ard Krikke trapt af met één van zijn favorieten: On the Road, van Jack Kerouac. De 336 pagina dikke roadtrip verhaalt over een stel aan alcohol, seks, drugs en muziek verslaafde vrienden die in de jaren ’50 in gestolen auto’s kriskras door Amerika reizen.

Hoe gaan we te werk? Ard deelt zijn persoonlijke leeservaring hier en gaat daarover graag in discussie met medelezers. Als we aan het einde van de lente geen gespreksstof meer hebben, dan hopen we dat iedereen buiten zijn boekje gaat en nieuwe, leuke, interessante titels aandraagt.


Wait for it...