13.000 wandelkilometers in Zuid-Tirol

Gesponsorde inhoud


Het unieke landschap van Zuid-Tirol ligt ten midden van de Dolomieten, brede valleien en wijngaarden en biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Of het nu in de Dolomieten, het Ortler-gebergte of in de wijnstreken is, wandelen op de hoogten van Zuid-Tirol is altijd een zwerfavontuur. Ongeacht je niveau, van ontspannen wandelen met de hele familie tot zwerftochten te midden van gletsjers en bergmeren. Twee keer hetzelfde pad lopen is domweg onmogelijk. De regio telt maar liefst acht natuurreservaten en 13.000 kilometer aan natuurlijke (gemarkeerde) paden. Zuid-Tirol is zelfs de thuisbasis van de ontzagwekkende Alpe di Siusi, een bergplateau ter grootte van 8.000 voetbalvelden en de grootste alpenweide van Europa. Tel hier maar liefst 300 zonnige dagen bij op, een hele zwik aan alpenhutten, herbergen en wijnhuizen én de de verfijnde mediterrane, Italiaanse keuken en je begrijpt dat het beste dat je kunt doen is het opsparen van je vakantiedagen.

Met deze video kun je alvast een beetje warmlopen. Smullen van de beelden.


Meer info: suedtirol.info/zomer

Wait for it...