So…. You can longboard dance

In het weekend van 21-22 april rollen longboarders van de straat naar de dansvloer.
Jong en oud is de afgelopen jaren als een blok gevallen voor het longboarden. Logisch, het is toegankelijk, leuk om te doen en een ideale manier om je door een stad te bewegen. Daarnaast is het een lekkere work-out en een fijn afvoerputje voor stress. Voor kinderen is een longboard bovendien ideaal om hun doorzettingsvermogen te trainen, zelfvertrouwen op te bouwen en hun sociaal emotionele vaardigheden te verbeteren. Kortom; longboarden is niet voor niets uitgegroeid tot een cultuur, een levensstijl waarin sommigen zelfs nog een flinke stap verder gaan. Hoe ver? Dat kun je in het weekend van 21-22 april beleven in het Klokgebouw in Eindhoven waar het gehele weekend de beste longboarders van de wereld zijn te zien, vanuit Rusland tot Korea en van de Verenigde Staten tot Spanje. Geniet van hun bizarre vaardigheden of verbeter je eigen skills. De entree is gratis! Voor meer informatie en rol je naar www.sycld.nl

Wait for it...