Better Takes Action

Of het nu gaat om natuurbescherming of om het verbeteren van je eigen levensstijl; dingen veranderen alleen maar als je er iets aan doet. Wie zijn of haar bijdrage met ons deelt, maakt kans op een paar toffe stappers van het Amerikaanse schoenenmerk KEEN.


Salt heeft al jaren een trouw partnership met het schoenenmerk KEEN. Om meerdere redenen. In de eerste plaats omdat ze een innovatieve kijk op schoenen hebben maar ook omdat ze hun merkbekendheid gebruiken om mensen te inspireren een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Onder het motto Better Takes Action worden er wereldwijd activiteiten ontwikkeld. Of het nu gaat om natuurbescherming of om het verbeteren van je eigen levensstijl, je banden met je vrienden of familie; dingen veranderen alleen maar als je er iets aan doet.


Deel jouw bijdrage met ons en maak kans op een paar schoenen
Iedereen kan een bijdrage leveren. Of het nu gaat om het meenemen van je eigen tas naar de supermarkt, het opruimen van zwerfvuil tijdens het wandelen met je hond, het bezoeken van een eenzame oudere of het helpen van een vluchteling die heg nog steg weet; het maakt eigenlijk niet uit wat je doet. Kleine veranderingen leiden uiteindelijk tot grote verandering. En KEEN en Salt zijn benieuwd naar jouw bijdrage. Deel dit met een toffe foto op instagram, tag @saltmagazine @keeneurope en #bettertakesaction en maak kans op een paar Terradora’s (vrouwen) of Targhee’s (mannen) van KEEN.

Deel je foto uiterlijk vóór 15 mei. De winnaar krijg vanzelf bericht.

Wait for it...