Bring your life: maak kans op een AllTrail rugzak

Zoals de naam al doet vermoeden, deinst deze rugzak voor geen enkel pad terug. Wij mogen van Thule twee van deze terreinvreters weggeven, een mannen- en een vrouwenuitvoering. Uiteraard maken alleen Salt-leden kans. Doe mee aan de prijsvraag.

‘Bring your life’, een betere slogan had het Zweedse merk Thule niet voor zichzelf kunnen bedenken. Want dankzij hun draagsystemen kan iedereen alles dat belangrijk is voor een avontuurlijk leven onderweg met zich meenemen. Ooit begonnen met de dakdragers maar sinds enkele jaren ook met rugdragers: rugzakken dus. De AllTrail is hun zomerhit.

Vakgebied dagtochten en 2-daagse trips.
Laadvermogen 35 en 45 liter.
Gewicht 1,26 kg (35 L) en 1,6 kg (45 L).
Draagsysteem luchtdoorlatende schouderbanden, heupriemvoering en achterpaneel.
Onder de motorkap tot 10 cm verstelbaar rompdeel. Verstelbare heupriem die geschikt is voor uitwisselbare VersaClick accessoires. Handig bevestigingssysteem aan je heupriem voor de wandelstokken. Elastisch steekvak aan de voorzijde. Vak voor drinkwaterzak. Twee zakken aan de zijkant. Gemakkelijke toegang via ritssluiting aan de zijkant. Duurzame bevestigingslussen. Afneembare en goed zichtbare regenhoes.
Verkrijgbaar in mannen- en vrouwenversie en in meerdere kleuren.
Prijs € 139,95 (35 L) en € 159,95 (45 L).

Winnen
Salt geeft twee AllTrail rugzakken weg, een uitvoering voor vrouwen en eentje voor de mannen. Je maakt kans op het winnen ervan als je ons vóór 4 juni laat weten waarom de AllTrail écht op jouw rug thuishoort. Stuur je smeekbede naar laura@getsalt.com o.v.v. Thule AllTrail.

Wait for it...