Lezers gezocht

Sinds dit voorjaar bestaat de Salt Boekenclub. Waarom? Omdat we van boeken houden en omdat we vinden dat er te weinig gelezen wordt. In de Boekenclub bespreekt Salt’s boekenwurm, Ard Krikke, samen met andere liefhebbers boeken die inspirerend, boeiend, actueel of spraakmakend zijn. Lees jij met hem mee?


De aftrap
Ard trapte dit voorjaar af met één van zijn favorieten: On the Road, van Jack Kerouac. De ruim 300 pagina tellende roadtrip verhaalt over een stel aan alcohol, seks, drugs en muziek verslaafde vrienden die in de jaren ’50 kriskras door Amerika reizen. Na een aarzelende start ontspon zich een leuke discussie op onze website over de koortsachtige snelheid waarmee Kerouac zijn lezers meesleurt door het ongetemde Amerikaanse landschap.

Hoe gaan we verder?
De bedoeling is om regelmatig nieuwe boeken aan leden van de Boekenclub weg te geven of om een eerste hoofdstuk te delen van een boek dat nog niet eens uit is. Daarnaast hopen we in de nabije toekomst ook auteurs uit te nodigen voor discussiegesprekken. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Stuur een mailtje naar ard@getsalt.com o.v.v. Salt Boekenclub en schrijf je in. De enige voorwaarde is dat je lid bent van Salt. Behalve lezen en praten worden leden ook uitgenodigd om mee te denken over nieuwe titels.

Wait for it...