Vans lanceert collectie met Van Gogh Museum

Altijd al een echte Van Gogh in je bezit willen hebben? Dankzij de nieuwe Vans x Van Gogh collectie kun je nu voor een appel en een ei Vincents mooiste werken kopen.


Skatemerk Vans en het Van Gogh Museum in Amsterdam hebben de handen ineengeslagen voor een unieke collectie. De meesterwerken Schedel, Amandelbloesem, Zonnebloemen en een zelfportret van Van Gogh staan centraal in de kunstzinnige Vans collectie. Stuk voor stuk sieren ze onder meer sneakers, T-shirts en hoodies. "Door de iconische kunstwerken van Van Gogh te combineren met iconische Vans-items, haalt onze samenwerking Van Goghs kunst ‘Off The Wall’ en bereiken we een nieuw publiek buiten het museum”, aldus Adriaan Dönszelmann, Zakelijk Directeur van het museum. De draagbare Van Goghs zijn vanaf 3 augustus wereldwijd verkrijgbaar via vans.com/vangogh en vangoghmuseumshop.com

Wait for it...