Salt aanschuiftafel - 29 september 2018Schuif aan en vier met ons het ruigste en mooiste seizoen van het jaar: de herfst! Wij kleuren de tafel in met stoofpotten (ook vegetarisch), (bok)bier en taart. Zaterdag 29 september, 40 tickets. Reserveer een stoel.

Elk seizoen is het waard om gevierd te worden en op zaterdag 29 september doen we dat, wederom in samenwerking met Het Lokaal in Amersfoort waar chef Tobias de tafel volzet met een overheerlijke herfstdis en bierbrouwer Eric van Erics Beer Craft je meeneemt op bieravontuur waarbij het bokbier uiteraard niet wordt overgeslagen. Het wordt een avond waar de potten en pannen op de tafel worden gezet die net als de herfst zelf gekenmerkt worden door heel veel smaken en kleuren. Schuif aan, we hebben 40 plekken beschikbaar.

Onze herfstdis

  • We starten met een bierborrel (alcoholvrije IPA Van de Streek of een licht blond bier van Erics Beer Craft) met bietenballen en risottoballetjes van oesterzwammen en fijn geraspte overjarige kaas van de kopermolen. Voor niet-bierdrinkers hebben we wijn of sap.
  • Tijd om de pannen en potten op tafel te zetten, inclusief een proeverij van bijpassende bieren en leuke anekdotes: nieuwe bok van dit jaar, een oude bok van een jaar oud en een gerstewijn. Het hoofdgerecht bestaat uit een runderstoof (vlees afkomstig van een boerderij uit de streek) met gerstewijn en jeneverbessen. Voor de vegetariërs is er een linzenstoof met wortel, bleekselderij, ui en peterselie. Bijgerechten zijn pompoenpuree met komijn en salades van parelgerst met geroosterde groenten.
  • We sluiten af met een tarte tatin van appel met stoutbier en een quenelle van opgeslagen mascarpone die op smaak is gebracht met in porterbier gekookte kaneel.
  • Ontmoet andere Salters, inclusief de redactie.
  • Luisteren naar behaaglijke tunes.datum: 29 september | aanvang: 17.30 | locatie: Het Lokaal in Amersfoort | minimum aantal deelnemers: 10 / maximaal: 40.

Prijs: € 37,50, inclusief de bijpassende drankjes.
Salt-leden: gratis 2 herfstbokjes voor thuis

Aanmelden
Stuur een mailtje voor vrijdag 28 september 22:00u naar meetups@getsalt.com met daarin je naam, met hoeveel personen je komt en of je lid bent!

>> Wil je zaterdag gewoon langskomen en aanschuiven, dat kan zeker nog. Loop daarvoor Het Lokaal binnen en laat ze weten dat je bij onze Herfstdis wilt aanschuiven!

Wait for it...