Oproep Salt Makers FestVan 20-22 september vindt de 2e editie plaats van het Salt Makers Fest. Een weekend lang in het teken van de makers waar we gaan bouwen en brouwen. Ben jij een maker of ken je een maker die hier absoluut niet mag ontbreken? Deel het dan met ons.

In een wereld die gedomineerd wordt door massaproductie worden spullen tegenwoordig zo goed gemaakt dat we er haast verveeld door raken. Perfectie lijkt het hoogst haalbare en het meest aantrekkelijk maar het tegenovergestelde is waar. Perfectie is oersaai! Sinds de opmars van de DIY maakcultuur bloeien onze creatieve vermogens als nooit tevoren en was vergankelijkheid nog nooit zo mooi.

Find out why we make things and why it matters

Door zelf dingen te maken kiezen we voor verandering, ontwikkeling en voor groei. Behalve dat het unieke voorwerpen oplevert, zijn het vooral de verhalen over en de herinneringen aan het maakproces die het oneindig waardevol maken. Dit is de reden geweest voor het ontstaan van het Salt Makers Fest. En in het weekend van 20-22 september gaat de tweede editie van start. Voor de line-up van deze tweede editie zijn we nog op zoek naar makers. Mensen die hun kennis en vaardigheden willen delen met de deelnemers.


Wat zoeken we
Makers op allerlei gebied. Of je nu goed bent in het maken van meubeltjes, het bereiden van gerechten, muziek maken, sleutelen aan je fiets, het bouwen van een tiny house, houtsnijwerk, schilderen, tekenen, naaiwerk, film maken, houthakken, brouwen, stoken of wat dan ook én je vindt het bovendien leuk om hier over te vertellen en mensen te begeleiden, dan zijn wij op zoek naar jou. Deel je kennis met ons en wie weet ben jij straks een van onze makers op ons Fest. Stuur een mailtje naar natasha@getsalt.com o.v.v. Ontmoet de Maker 2019. Vertel wie je bent, wat je doet en waarom je denkt dat jij absoluut niet op dit unieke microfestival mag ontbreken.

Wait for it...