Power to the People


Steeds meer buurten, collega’s en vriendengroepen starten hun eigen energiecoöperatief. Wil jij weten hoe dit werkt, kom dan met Salt op woensdag 30 januari naar het hoofdkantoor van Patagonia in Amsterdam en luister naar de inspirerende verhalen én lessen van de mensen die je voor gingen. We hebben 10 gratis stoeltjes gereserveerd exclusief voor Salt leden.

We kunnen wachten totdat de ‘grote jongens’ uit de energiewereld ons gaan vertellen hoe we in de toekomst fossielvrij gaan leven, of we nemen zelf nu al de regie in handen. En dit laatste zie je steeds vaker gebeuren; buurten, collega’s en vriendengroepen die een coöperatie starten en zo samen in hun eigen energievoorziening voorzien. Niet alleen een krachtige manier om een fossielvrije revolutie te starten maar ook nog eens super avontuurlijk én sociaal verbindend. Wil jij weten hoe dit werkt? Kom dan luisteren naar de inspirerende mensen die achter de projecten en verhalen van lokale Amsterdamse energieclubjes zitten. Hun verhalen en lessen maken duidelijk hoe dit in de praktijk gaat en hoe jij hun lessen kunt gebruiken voor je eigen woon- en/of werkomgeving.

We zijn te gast bij het outdoormerk Patagonia waar zij in hun sfeervolle en inspirerende Amsterdamse hoofdkantoor de volgende sprekers hebben uitgenodigd:

Dirk Vansintjan, ceo van REScoop EU. Joris van Vuure van Ecostroom. Frank Book van Zuiderlicht Energiecoöperatie en Tom Dowdall die als lid van een lokale Amsterdamse coöperatie mensen, woongroepen en organisaties begeleidt op hun weg naar energietransformatie. MC van deze avond is Alexandra Dawe, van de organisatie Associates for Change.


Wie gaat er met ons mee?
Salt is op deze avond aanwezig omdat we nieuwsgierig zijn naar de verhalen van deze pioniers. Maar toen wij ons voor deze avond aanmeldden, bedachten we dat er onder onze leden vast ook wel mensen zitten met dezelfde nieuwsgierigheid. Vandaar dat wij gastheer Patagonia vroegen om tien stoeltjes te reserveren exclusief voor leden van Salt die met ons mee willen gaan. Hoor jij daar bij, meld je dan snel aan. Stuur een mailtje naar natasha@getsalt.com o.v.v. Power to the People.

Datum Woensdag 30 januari
Tijd 18.30 22.00 uur
Locatie Patagonia HQ Amsterdam (Jollemanhof 11)
Eten en drinken inbegrepen.

Wait for it...