Salt Meetup met Rewilding Europe

Beeld: Jeroen Helmer

Overal in Europa leven wilde dieren die dankzij het werk van ‘Rewilding Europe’ hun weg terug hebben gevonden. Veel wilde dieren zoals beren, wolven, bizons, adelaars en gieren verdwenen uit de natuur door het verlies van onder meer habitat en door vervuiling. Sinds 2011 zet Rewilding Europe zich voor hun terugkeer in. Hun visie is dat wilde natuur niet alleen belangrijk en inherent is voor Europa’s natuurlijke en culturele erfgoed maar dat het ook hoort bij het moderne en welvarende Europa van de 21e eeuw. Inmiddels laten acht, van de beoogde tien gebieden verspreid over Europa zien wat deze visie inhoudt.

Foto: Bruno D'amicis

Benieuwd naar het verhaal van deze Nederlandse non-profit organisatie en hoe jij hun werk met eigen ogen kunt komen aanschouwen? Kom dan op 7 november naar de Salt Meetup in Amsterdam waar de inspirerende verhalen gedeeld zullen worden van Rewilding Europe, de European Safari Company – die het voor consumenten mogelijk maakt om de projecten te bezoeken - en Salt redacteur Ard Krikke, die afgelopen winter naar het Abruzzo National Park in Italië reisde om met eigen ogen te aanschouwen hoe de inspanningen van Rewilding Europe hier hebben geleid tot herstel van de wolvenpopulatie.

DatumDonderdag 7 november 2019
Deuren open 18.30 tot ongeveer 21.30 uur
Locatie HQ Patagonia Amsterdam
Prijs € 5. De totale opbrengst gaat naar Rewilding Europe
Voor wie? Exclusief voor Salt-leden. Maximaal 100 plaatsen. Inclusief eten en drinken.

Aanmelden
Stuur een mail naar meetups@getsalt.com o.v.v. Rewilding EuropeFoto: Dan Dinu

Wait for it...