Comedy Wildlife Photography Awards



Foto: Sarah Skinner / Comedy Wildlife Photography Awards 2019

De Comedy Wildlife Photography Awards is de grappigste en meest populaire fotografiecompetitie ter wereld. Dit jaar waren er maar liefst 4.000 inzendingen uit 68 verschillende landen, die vervolgens werden teruggebracht tot 40 finalisten, waaruit de foto van Sarah Skinner, getiteld Grab life by the…..! naar voren kwam als een duidelijke winnaar! Genomen in Botswana, toont de winnende inzending het prachtige moment van een welp en volwassen leeuw die 'speelt' ... hoewel de gedachte aan wat er daarna zou zijn gebeurd, de ogen echt doet watertanden! In een reactie op het goede nieuws zei Sarah:

“Ik ben absoluut verheugd om de titel als Overall Winner te ontvangen in de Comedy Wildlife Photography Awards 2019. Het doet mijn hart goed om te weten dat dit beeld wat gelach en geluk over de hele wereld zal verspreiden. Ik ben blij te kunnen melden dat deze leeuwin blijft bloeien in de trots, nadat ze haar in oktober van dit jaar weer heeft gezien. Ik kan alleen maar hopen en iedereen aanmoedigen, als een collectief om ons steentje bij te dragen aan het behoud van alle diersoorten, zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten, net zoals ik dat heb gedaan tijdens mijn carrière als natuurfotograaf. ”



Winnaar Spectrum Photo Creatures in the Air Award 2019

Foto: Vlado Pirsa / Comedy Wildlife Photography Awards 2019


Winnaar Olympus Creatures Under the Water Award 2019

Foto: Harry Walker / Comedy Wildlife Photography Awards 2019


Winnares Amazing Internet Portfolio Award Award 2019

Foto's: Elaine Kruer / Comedy Wildlife Photography Awards 2019



Foto: Tilakrajnagaraj / Comedy Wildlife Photography Awards 2019



Foto: Geert Weggen / Comedy Wildlife Photography Awards 2019



Foto: Thomas Mangelsen / Comedy Wildlife Photography Awards 2019



Foto: Corey Seeman / Comedy Wildlife Photography Awards 2019

Wait for it...