4 Bullet Friday: 4 toffe tips om je het weekend door te helpen

4 Bullet Friday
Voor een (te) warm winterweekend1. Schaatsliefhebbers kunnen ook dit (warme) weekend weer hun slag slaan in Biddinghuizen. Hier ligt namelijk Flevonice, een 2,5 km lange kunstijsbaan – de langste ter wereld – waar zowel beginnende krabbelaars als doorgewinterde hardrijders aan hun trekken komen. flevonice.nl2. Geen zin om met je mountainbike door de blubber te raggen? Bekijk dan ‘Life op Pie’. In deze mooi geschoten film zie je hoe een lesbisch stel een ultraconservatief dorpje (Fruita) in Colorado met mountainbiken en pizza’s bakken weet te verenigen. Feel good movie.

fotocredit:: Carl Zoch


3. Natuurmonumenten organiseert het hele jaar door leuke activiteiten, zo ook dit weekend. Banjer bijvoorbeeld met een gids door het Dwingelderveld (za), maak vogelsnacks met je kroost op de Belevenisboerderij in Schieveen (za), en zie tijdens een winterwandeling in de Weerribben rietsnijders aan het werk (zo). natuurmonumenten.nl
4. Je kapotte fiets laten repareren, een kopje thee drinken, naar guitaarmuziek luisteren, vuurtje stoken: niks moet, alles mag tijdens de Lazy Sundays van de Amsterdamse Tolhuistuin. Openingstijden: 13-18 uur. Toegang: gratis. Het luieren begint op tolhuistuin.nl

Wait for it...