Doe mee aan de Red Bull Illume Image Quest fotowedstrijd

Maak jij waanzinnig mooie actiefoto’s? Doe dan mee aan de vijfde editie van de Red Bull Illume Image Quest 2019, ’s werelds bekendste fotowedstrijd op het gebied van action & adventure sports.


Tim Kemple/Red Bull Illume

Van smart phone enthousiastelingen tot doorgewinterde fotografen; Red Bull daagt iedereen uit om deel te nemen. Een jury, bestaande uit 50 internationale beeldredacteuren, kiest uit alle inzendingen de 55 allerbeste platen, onderverdeeld in 11 categorieën.

Een toffe (nieuwe) categorie is Best of Instagram. Meedoen is simpel: tag gram-waardige foto’s met @redbullillume en gebruik de hashtag #rbi19submission. Andere categorieën zijn: Innovation, Creative, Emerging (voor fotografen jonger dan 25 jaar), Energy, Lifestyle, Masterpiece, Moving Image, Raw en Wings. Check redbullillume.com voor uitgebreide informatie over inzenddata (februari-juli), prijzen en de feestelijke award ceremony (eind november). Start shooting.


Jody MacDonald/Red Bull IllumeKirsten Quist/Red Bull IllumeSatchel Cronk/Red Bull IllumeRein Rijke/Red Bull Illume

Wait for it...