Gezocht: vrije geesten


Bij iedereen in de kledingkast ligt altijd wel een kledingstuk dat precies vertelt wat voor persoon je bent en wat je belangrijke kernwaardes zijn. Het Amerikaanse prAna wil dat zijn voor iedereen met een pioniersgeest en een gezonde, actieve levensstijl. Ben jij zo iemand en bovendien lid van Salt? Meld je dan aan voor de gratis Salt x PrAna Meet-up in Wijk aan Zee. Deze meetup is vol!

Kleding is altijd al een belangrijk onderdeel van de identiteit geweest. Wat je draagt zegt immers super veel over wie je bent en zo houden we mensen ook feilloos uit elkaar en kunnen we ze gemakkelijk in hokjes plaatsen. En dat doen mensen graag. Maar behalve aan een stijl, hechten we steeds meer waarde aan het verhaal achter een merk. Waar staat het merk voor en past dat bij mij? Hoe leuk de stijl misschien ook is, als er geen verhaal of erger, een slecht verhaal aan een merk kleeft, wijzen we het nu veel eerder dan vroeger af. We weten steeds meer en dan is het moeilijk om te ‘ontweten’. Kernwaardes zijn dus belangrijker dan ooit. Werkt het merk met respect voor mens, dier en milieu? Wat doen ze bijvoorbeeld zelf aan het probleem van de plastic soep? Zijn innovaties gericht op een betere toekomst? Geven ze terug? Dit soort vragen stellen consumenten (gelukkig) steeds vaker maar er zijn ook merken die zichzelf die vragen stellen.Greet & Meet-up
Het Amerikaanse prAna wil zo’n merk zijn voor iedereen die een gezonde, actieve en betrokken levensstijl nastreeft. En omdat ze sinds dit jaar weer op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, willen ze hun visie op de wereld en waarden graag delen. Hieruit is het plan ontstaan om samen met Salt een toffe dag te organiseren waarin verhalen delen, gezond eten en drinken en toffe dingen doen centraal staan. Kleinschalig en met veel ruimte voor verbinding. En dat op een hele inspirerende plek. Salt mag voor deze exclusieve Meet & Greet 12 leden uitnodigen. Wil jij hier bij zijn, meld je dan snel aan. Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Prana Greet & Meet-up. Let op: de uitnodiging geldt alleen voor Salt-leden.
Deze meetup is vol! We hanteren wel een reserve lijst.

Datum: dinsdag 9 april
Locatie: Aloha in Wijk aan Zee
Duur: 9 – 16.30 uur
Toegang: gratis en alleen voor Salt-leden.

Programma
Behalve dat je de hele dag kennis maakt met gezond eten en drinken, zal je in een ademsessie van een yogi ervaren wat de kracht van een goede ademhaling is (prAna betekent levensadem in het Sanskriet) leer je over de vele toepassingen van hennep waaronder in kleding, ga je mee op een Beach Clean up, gevolgd door een Art Class waarin je aan de gang gaat met je strandbuit. Aan het eind van de dag sluiten we af met een borrel en een quiz waarin je kunt laten zien hoe prAna jij bent. Hier zijn uiteraard nog prijzen te verdienen.

Wait for it...