Osprey viert Internationale Vrouwendag met 25 jaar women’s fit

Internationale Vrouwendag is een dag waarin wereldwijd extra aandacht wordt geschonken aan vrouwenthema’s zoals economische zelfstandigheid, emancipatie en participatie. Reden voor het Engelse rugzakkenmerk Osprey om juist op die dag een jubileumrugzak, de Tempest 20, op de markt te brengen die 25 jaar women’s fit viert. En Salt mag twee van deze rugzakken weggeven.

Een ander lichaam vereist een andere vorm. Vandaar dat Osprey al 25 jaar geleden begon met het ontwikkelen van rugzakken die specifiek op de vrouwenrug is afgestemd. In de jubileumrugzak, de Tempest 20, is al die kennis en ervaring samengekomen. En Salt mag er twee van weggeven. En dat doen we exclusief aan Salt-leden. Kans maken? Stuur een mailtje naar Laura o.v.v. #OspreyWomen en vertel op welke trail jij het liefst Vrouwendag viert en waarom. Meedoen kan tot 15 maart en de winnaressen krijgen vanzelf bericht. Bekijk hier alle specs van de Tempest 20.

Wait for it...