Winnen: Lambik Plastiek


Suske en Wiske vechten van oudsher tegen slechteriken die snode plannen beramen. In het nieuwste album Lambik Plastiek strijden ze dit keer echter niet tegen booswichten, maar tegen de plastic soep. We mogen van de uitgever, exclusief aan Salt leden, 10 albums weggeven.

Tussen het bevechten van snode slechteriken en trips met de teletijdmachine hebben Suske en Wiske gelukkig nog tijd voor serieuze problemen. Tenminste, dat bewijst het nieuwste nummer– Lambik Plastiek – waarinde twee Vlaamse stripfiguren op een aangespoelde walvis stuiten en daarna de strijd aan gaan met de plastic soep. Het album kwam tot stand in samenwerking met de Ocean Clean-up van onze eigen Boyan Slat.

Winnen!
We hebben 10 albums liggen op de redactie, exclusief voor Salt Leden. Mail voor 10 april waarom juist jij één van deze albums moet winnen naar laura@getsalt.com. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.Wait for it...