Inschrijving Red Bull Illume Image Quest fotowedstrijd geopend

Maak jij waanzinnig mooie actiefoto’s en zou je willen dat meer mensen dat weten? Doe dan mee aan de vijfde editie van de Red Bull Illume Image Quest 2019, ’s werelds bekendste fotowedstrijd op het gebied van action & adventure sports. De inschrijving is nu geopend!


Satchel Cronk/Red Bull Illume

Van smart phone enthousiastelingen tot doorgewinterde fotografen; Red Bull daagt iedereen uit om deel te nemen. Een jury, bestaande uit 50 internationale beeldredacteuren (waaronder Salts eigen beeldredacteur Laura Luykenaar) kiest uit alle inzendingen de 55 allerbeste platen. Deze zijn onderverdeeld in 11 categorieën, namelijk: Innovation, Creative, Emerging (voor fotografen jonger dan 25 jaar), Energy, Lifestyle, Masterpiece, Moving Image, Raw, Wings en Best of Instagram. Voor deze laatste categorie hoef je alleen maar gram-waardige foto’s te taggen met @redbullillume en de hashtag #rbi19submission te gebruiken.

Check redbullillume.com voor uitgebreide informatie over inzenddata (t/m eind juli), prijzen en de feestelijke award ceremony (eind november). Voor inspiratie kun je een blik op de finalisten (en winnaars) van voorgaande edities werpen!


Jody MacDonald/Red Bull IllumeKirsten Quist/Red Bull IllumeRein Rijke/Red Bull Illume


Tim Kemple/Red Bull Illume

Wait for it...