Win een T-shirt

Het Zweedse Fjällräven is een van de merken die wij graag dragen. Mede door hun belofte aan de natuur die zij als hun grootste aandeelhouder beschouwen. Wij mogen 3 T-shirts (m/v) weggeven en Salt-leden maken kans om er een te krijgen.

Voor wie het misschien nog niet wist: Fjällraven betekent poolvos in het Zweeds. Dit prachtige dier gaf zijn naam aan het outdoor merk en prijkt sinds het begin in 1960 tevens als beeldmerk op alle producten. Maar de poolvos heeft het best moeilijk en wordt in zijn bestaan bedreigd door de opwarming van de aarde. Sinds 1994 ondersteunt Fjällräven een onderzoeksteam van de Universiteit van Stockholm dat zich inzet voor het behoud van de poolvos. Zowel met geld als met producten. En met succes. De populatie van de poolvos groeit weer heel langzaam.


De poolvos is dus op vele manieren onlosmakelijk met het outdoor merk verbonden. Vandaar dat het prachtige dier in elke collectie wel zijn plek opeist. Zo ook weer in de nieuwe zomercollectie. En het t-shirt is hiervoor het ideale canvas.

Salt mag 3 t-shirts weggegeven. Gemaakt van biologisch katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel voor mannen als vrouwen. Iedereen maakt kans, de enige voorwaarde is dat je lid bent van Salt. ☺

Meedoen
Wie kans wilt maken stuurt uiterlijk 10 mei een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. Fjällraven T-shirt waarin je uitlegt waarom je het shirt graag zou willen dragen. De winnaars krijgen in week 20 bericht.Wait for it...