Nieuw leesvoer Salt Boekenclub: De Bijenhoudster

Na On the road, De Oversteek en Het Blauwe Uur is het tijd voor een nieuw boek. De komende weken gaan we De Bijenhoudster van Meredith May lezen. We mogen van de uitgever 5 exemplaren aan leden van de Salt Boekenclub weggeven.

Nieuw boek: De Bijenhoudster
In ‘De Bijenhoudster’ (320 pag) beschrijft Meredith May hoe ze als klein meisje voor het eerst in aanraking kwam met honingbijen; haar opa was imker en maakte honing in een roestig busje. De Amerikaanse verhaalt vol vuur hoe bijen sindsdien altijd een belangrijke rol in haar leven zijn blijven spelen. Over hoe een klein, vaak verkeerd begrepen insect een leven kan veranderen.


Recensie-exemplaar winnen
?
Zoals gezegd mag ik 5 exemplaren van ‘De Bijenhoudster’ van AW Bruna Uitgevers weggeven! Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje ovv De Bijenhoudster sturen naar ard@getsalt.com. (wie het eerst komt, wie het eerst maalt). Mis gegrepen? Het boek is uiteraard te koop via boekenwinkels of gewoon te leen in de bibliotheek.

Van de winnaars verwacht ik als tegenprestatie uiteraard wel dat zij de overige leden hier minimaal 1x per week op de hoogte houden van hun bevindingen. Ook is het misschien een leuk idee om boeken na het uitlezen aan een ander lid van de boekenclub te geven? Dit kan door mij een mailtje te sturen waarna ik geïnteresseerden in contact met elkaar breng!

Hoe gaat het bespreken in zijn werk?
We trekken ongeveer 6 weken uit voor een boek. Discussiëren doen we in de reacties onderaan deze pagina (de reacties blijven gewoon staan). Je bent uiteraard vrij om mee te praten wanneer het je uitkomt. Ik zal hier regelmatig een paar voorzetjes geven, maar ben altijd benieuwd naar compleet nieuwe vragen en invalshoeken, ervaringen en aanvullingen van andere boekenwurmen. Als we na een week of 6 geen gespreksstof meer hebben, dan kiezen we een nieuwe, leuke, interessante, belangrijke of inspirerende titel uit. Suggesties zijn uiteraard welkom! Dat is echter voor later zorg, nu staat 'Het blauwe uur' in de startblokken.

Maandelijkse nieuwsbrief
Behalve dat je als lid van de Salt Boekenclub mee mag doen aan winacties ontvang je regelmatig een nieuwsbrief. Daarnaast is het de bedoeling dat je in de nabije toekomst ook exclusief toegang krijgt tot meet & greets met auteurs.

Vragen of lid worden van de Salt boekenclub? Stuur ard@getsalt.com gewoon een mailtje!

Wait for it...