Nieuw leesvoer Salt Boekenclub: De Bijenhoudster

Na On the road, De Oversteek en Het Blauwe Uur is het tijd voor een nieuw boek. De komende weken gaan we De Bijenhoudster van Meredith May lezen.

Nieuw boek: De Bijenhoudster
In ‘De Bijenhoudster’ (320 pag) beschrijft Meredith May hoe ze als klein meisje voor het eerst in aanraking kwam met honingbijen; haar opa was imker en maakte honing in een roestig busje. De Amerikaanse verhaalt vol vuur hoe bijen sindsdien altijd een belangrijke rol in haar leven zijn blijven spelen. Over hoe een klein, vaak verkeerd begrepen insect een leven kan veranderen.

Hoe gaat het bespreken in zijn werk?
We trekken ongeveer 6 weken uit voor een boek. Discussiëren doen we in de reacties onderaan deze pagina (de reacties blijven gewoon staan). Je bent uiteraard vrij om mee te praten wanneer het je uitkomt. Ik zal hier regelmatig een paar voorzetjes geven, maar ben altijd benieuwd naar compleet nieuwe vragen en invalshoeken, ervaringen en aanvullingen van andere boekenwurmen. Als we na een week of 6 geen gespreksstof meer hebben, dan kiezen we een nieuwe, leuke, interessante, belangrijke of inspirerende titel uit. Suggesties zijn uiteraard welkom! Dat is echter voor later zorg, nu staat 'Het blauwe uur' in de startblokken.

Geen Facebook account? – vooralsnog nodig om opmerkingen te plaatsen. Mail je opmerkingen door naar mijn collega laura@getsalt.com en zij zal jouw bevindingen (in jouw naam) op onze site plaatsen.

Maandelijkse nieuwsbrief
Behalve dat je als lid van de Salt Boekenclub mee mag doen aan winacties ontvang je regelmatig een nieuwsbrief. Daarnaast is het de bedoeling dat je in de nabije toekomst ook exclusief toegang krijgt tot meet & greets met auteurs.

Vragen of lid worden van de Salt boekenclub? Stuur ard@getsalt.com gewoon een mailtje!

Wait for it...